Vinbar

Hyggelig vinbar i Frederikshavn

Kig forbi vores vinbar som ligger i Frederikshavns hyggelige gågade, hvor vi tilbyder et stort udvalg af f.eks rødvine og hvidvine vine på glas af høj kvalitet, serveret i restaurantens skønne omgivelser. Vi har udvalgt vine, der passer til vores restaurants profil med fokus på lokale råvarer af høj kvalitet og ikke mindst et stort fokus på økologi og bæredygtighed. Hos Restaurant Gratværk byder vi dig inden for til et godt glas vin, hvad end du er på udkig efter afslapning og kvalitetstid med venner og familie eller udforskning af det gastronomiske univers.

 

Vine til enhver smag

Vores vinkort er præget af en grøn profil, og derfor tilbyder vi kun økologiske og biodynamiske vine i vinbaren, hvoraf mange fås på glas. Desuden har vi et stort udvalg af naturvine og orangevine, så vi er sikre på, at vi også har noget, der vil falde i din smag. I baren har vi derudover også mange forskellige lokale øl, og vores drinks laves på økologisk spiritus.

Vi tilbyder også små vinsmagninger, så du og dit selskab sammen kan få smagt på lidt forskelligt, inden I skal nyde jeres mad. Med vores coravin har vi eksempelvis mulighed for at tilbyde vinsmagning af meget dyre og specielle vine, uden at flasken rigtigt åbnes.