Mad ud af huset

Skal din fest eller anden mærkedag være noget helt særligt? Restaurant Gratværk skræddersyer gerne dit næste arrangement, så det passer til lejligheden og dine ønsker. Vi låser os ikke fast på hverken menuer eller pris, da dagen skal være din, i de rammer du ønsker.

Vores menuer ud af huset er som altid baseret på dyrevelfærd, økologi og lokale råvarer, så du, dine venner og familie garanteres, ikke bare et måltid, men en stor og anderledes spiseoplevelse.

Vi har desuden mulighed for at afvikle hele arrangementet for dig i de lokaler, du selv har udvalgt. Det vil sige, at vi kommer med alt mandskabet, så både kokke og tjenere er med til at servere maden på skarpeste vis.

Vi har over 20 års erfaring med afholdelse af større selskaber, så som bryllupper, runde fødselsdage m.v., og vil meget gerne være behjælpelige med at afholde dit næste arrangement professionelt.

Menuer med lækre råvarer

Vi tilpasser menuen efter dine ønsker og laver gerne både buffeter og syvretters menuer lige såvel som brunch og smørrebrødsbuffeter. Vi har allerede de første 100 bryllupper bag os og har derudover også ofte afviklet runde fødselsdage og andre festlige begivenheder. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at gøre din dag helt speciel.

Det er vigtigt for os at kunne være med til at skabe rammerne for den helt perfekte festlige dag. Derfor vil vi meget gerne have dig og dine overvejelser med i hele planlægningsprocessen, så vi særligt kan skræddersy menuen til det enkelte arrangement, hvad end du skal holde dit selskab i vores lokaler, eller om vi blot skal levere maden til din fest.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan gøre din store dag helt speciel. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og retter løbende ind efter jeres ønsker, så det bliver lige, som det skal være.

Åbningstider:

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os:

Restaurant Gratværk
Havnegade 7A,
9900 Frederikshavn

Tlf.: 88 63 88 73
CVR: 39838974
Find os her

Følg os:

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.