Selskaber i huset hos Restaurant Gratværk

Hos Restaurant Gratværk tilbyder vi hyggelige og stemningsfulde selskabslokaler til alle dine festlige anledninger. Lad os stå for opvartningen, så du selv kan nyde dine gæsters selskab i dejlige omgivelser. Vi har allerede leveret mad til de første 100 bryllupper og har derudover ofte huset både barnedåb, konfirmationer og fødselsdage. Vi elsker at se et vellykket selskab, og derfor vil vi også gerne hjælpe dig til den perfekte dag eller aften.

Vi sætter rammerne for dit arrangement, hvad end det er bryllup, barnedåb, reception eller en anden festlig anledning, der kræver en ordentlig fejring. I vores lokaler kan vi huse selskaber af op til 40 personer til fest og farver, og med lokale råvarer sammensætter vi den perfekte smagfulde menu, der sætter prikken over i’et på dagen.

Mad til selskabet

Uanset hvilken slags mad I gerne vil servere for jeres gæster, er vi nysgerrige efter at kunne sammensætte en menu, der netop matcher jeres ønsker. Vi elsker at være kreative med mad og tager hellere end gerne imod input, hvad end du ønsker buffet, menuer, brunch, smørrebrødsbuffet eller noget helt andet.

Vi har specialudvalgte leverandører, der sikrer os altid friske, økologiske og lokale råvarer med dyrevelfærd som topprioritet, og som sikrer dig og dit selskab fantastiske smagsoplevelser.

Ønsker du en skræddersyet menu til dig og dit selskab forbeholder vi os retten til at have et minimumskrav på 20 personer, men ønsker I at nyde mad fra vores egen menu, byder vi alle og enhver velkommen. Vi tilbyder også mad ud af huset til selskaber, hvis festen foregår derhjemme. Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider:

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os:

Restaurant Gratværk
Havnegade 7A,
9900 Frederikshavn

Tlf.: 88 63 88 73
CVR: 39838974
Find os her

Følg os:

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.